97 beoordelingen

Smoothiebar huren

Smoothiebar huren op locatie

Naast de smoothiefietsen bieden wij ook een smoothiebar aan. Het verschil zit hem in de manier van bereiden van de smoothies. Met de smoothiebar maken wij de smoothies met blenders. En gebruiken de smoothiefiets als aandachtstrekker. Huur je onze smoothiebar? Dan zit de smoothiefiets er gratis bij.

Voor elk evenement planten wij 1 boom

Met een donatie helpen wij trees for all met het planten van bomen voor een gezondere en groenere wereld en beperken wij onze CO2-uitstoot.

Wat is een smoothiebar?

De smoothiebar is een leuke bar die we gebruiken voor het maken en presenteren van smoothies. We kunnen de bar aanpassen aan jouw bedrijf en evenement, bijvoorbeeld door jouw bedrijfskleuren te gebruiken voor de aankleding. De smoothie bar komt standaard met personeelsleden.

Daarbij komt de smoothiebar standaard met een smoothie fiets. Dit is een fiets die zo omgebouwd is, dat je een blender aanvoert door te fietsen. Zo kunnen je bezoekers dus ook zelf hun smoothie maken door te fietsen. Dit is altijd een populaire toevoeging aan de smoothiebar en op aanvraag kunnen we ook meerdere fietsen aanleveren. Over onze smoothiebar hebben we een aparte website met meer informatie over het concept.

shakefiets huren

Standaard inbegrepen bij een compleet smoothiebar pakket.

Heerlijke smoothies

We serveren diverse smoothies op basis van plantaardige dranken en vers fruit.

Karton

We maken alleen gebruik van kartonnen bekers en riets. En al onze dranken zijn van duurzame bronnen.

Relaxt personeel

Geen omkijken naar? Ons personeel regelt alles van a tot z. Van begeleiding tot promotie.

1 gratis smoothiefiets

Met het huren van een totaal pakket nemen wij 1 gratis smoothiefiets mee.

Smoothie Fietsen Augustinus

Incusief gratis smoothiefiets

Bij het huren van het totaalpakket van de smoothiebar krijg je begeleiding, smoothies met de blender en een gratis smoothiefiets.

De smoothiefiets is een fiets die zo gebouwd is dat je door te trappen niet vooruitkomt, maar een blender laat werken. Daar kun je dan natuurlijk heerlijke smoothies mee maken! Zo laat je de gasten bewegen en krijgen ze ook een heerlijke smoothie als gezonde dorstlesser.

Meer info over de mogelijkheden van de smoothiefiets.

Waarom onze smoothiebar op je event?

Vergeleken met andere aanbieders

Onze smoothies

Andere aanbieders

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik een gratis smoothiefiets?

Je krijgt een gratis fiets bij het totaalpakket van de smoothiebar. Dit bestaat uit begeleiding en smoothies gemaakt met blenders.

Hoeveel kost het huren?

Vanwege verschillende factoren kunnen wij geen standaard prijs geven. Je kan het contactformulier invullen voor een prijsopgave. We denken graag met je mee voor een goed advies.

Kan ik mijn logo ergens op zetten?

Jazeker! Dat kan op de bekers, de bar en zelf de fietsen. 

Wat hebben jullie nodig?

Wij hebben een normaal 230v stroompunt nodig voor onze bar binnen een afstand van 20 meter. De fiets heeft geen stroom nodig. Ook hebben wij een lift nodig.

Wat als jullie over het afgesproken aantal gaan?

Wij nemen altijd iets meer mee dan afgesproken. Mochten we het afgesproken aantal eerder halen dan verwacht. Dan kunnen we altijd in overleg meer maken. Wij maken nooit zonder toestemming meer smoothies dan afgesproken.

Kan ik meer fietsen afnamen?

Ja dat kan zeker. Wij hebben meer dan genoeg fietsen.