97 beoordelingen

Over ons

De smoothiefiets is eind 2015 begonnen als studieproject van Yorrick. Doel van dit studieproject was het ontwerpen en maken van een apparaat om gezond eten en voldoende bewegen te promoten, waar onderdelen inzaten die met een 3D printer gemaakt waren.

Na afronding van het project was er zo veel animo dat Yorrick besloot om door te gaan als bedrijf. In 2016 heeft de smoothiefiets al op een aantal evenementen gestaan. Stilstand is achteruitgang. Daarom is er de afgelopen 2 jaar sinds het originele prototype veel veranderd aan de fiets. De koppelstukken zijn van geprint plastic gewijzigd naar metaal en het hele frame is vanaf de grond opnieuw ontworpen om veel sterker te zijn en een veel stoerdere uitstraling te hebben.

Halverwege 2017 is de smoothiefiets opgenomen onder het bedrijf MyFoodBox, opgericht door Yorrick en Jordi, en verder gegaan onder de naam MySmoothieFiets. In de zomer en winter van 2017 is de smoothiefiets ieder weekend op een evenement te bewonderen geweest. Het soort evenement waar onze smoothiefiets ingezet wordt is heel verschillend. Van ouderendagen tot basisscholen, groenevenementen en bedrijfsfeesten, alles kan worden geregeld!

Waarom mysmoothiefiets?

Mysmoothiefiets heeft een uniek design en is een echte aandachttrekker op ieder evenement! Het begrip smoothiefiets is nog redelijk onbekend in Nederland. Veel mensen staan even raar te kijken als ze ons zien, maar uiteindelijk fietsen zij zelf ook een lekkere smoothie bij ons!

Onze ambities

Mysmoothiefiets is onderdeel van Myfoodbox. Wij willen graag mensen inspireren tot het naleven van een gezonde(re) levensstijl. Dit doen we door kinderen en volwassen in aanraking te laten komen met lekkere smoothies, wat weer eens wat anders is dan een kale appel. Met de smoothiefiets wordt iedereen hard aan het werk gezet om een lekker tussendoortje voor zichzelf te maken en we hopen hiermee het belang van gezond eten en voldoende beweging door te geven.
shakefiets huren