97 beoordelingen

Shakefiets huren

Met de shakefiets promoot je op een vrolijke manier gezonde voeding & vitaliteit.

97 beoordelingen
4.5/5

Onze klanten geven ons een 4,9/5 op Google Reviews.

shakefiets huren

Shakefiets

Hoe huur je een fiets?

Via het contactformulier kan je een berichtje sturen. Het is voor ons al handig om te weten om welke datum het gaat, hoeveel personen en wat voor huur je zou willen.

Mogelijkheden

Compleet pakket,, met transport, opbouw en afbouw van de stand, en één of meerdere fietsen. Ook doen wij de inkoop, schillen en wassen van het fruit. de begeleiders regelen wij ook en het is mogelijk om je doel te promoten via ons!

Huurovereenkomst, voor een paar dagen met één of meerdere fietsen, met transport en op en afbouw van de stand. Het is ook mogelijk dat wij het fruit inkopen.

Leaseovereenkomst, voor een langere tijd met onderhoud met één of meerdere fietsen, en wij onderhouden de fiets!

Bij de mogelijkheden staat meer informatie.

shakefiets huren

Impressie

huur een fiets
shakefietsen
zelf je smoothie fietsen
smoothiebar
fiets zelf je smoothie
shakefiets-kopen
smoothies op locatie
smoothiefietsen
shakefietsen

Opties voor de shakefiets

Hoe promoot jij vitaliteit?

Met onze shakefietsen heb je een leuke en bijzondere manier voor het promoten van duuzaamheid, vitalteit en gezonde voeding. De activiteit is laagdrempelig en geschikt voor jong en oud. Onze begeleiders spreken mensen aan om ook te gaan fietsen. Tenslotte is het ook mogelijk om jouw doel te promoten met ons personeel.

Onze klanten

Gezond en duurzaam

Onze shakefiets is zowel gezond als duurzaam. De smoothies worden gemaakt door zelf te fietsen, er is dus geen energie voor nodig. Zo bespaar je energie en krijg je een gezonde smoothie als beloning voor de inspanning. 

Wij nemen standaard seizoen producten mee voor de smoothies en plantaardige melk, om de smoothies zo nog duurzamer te maken. Ook kunnen we kiezen voor biologische ingrediënten en we kunnen onze kartonnen bekers inruilen voor afwasbare bekers. Heb je zelf een idee om je evenement nog duurzamer te maken? Laat het ons zeker weten en dan bekijken we wat we kunnen betekenen!

Fietsen voor je vitaliteit evenement

Heb je een leuk bedrijfsevenement op de planning staan, die in het teken staat van vitaliteit? Huur dan onze smoothie fietsen in voor een originele break. Laat je medewerkers hun eigen smoothie maken op de smoothie fiets, waarbij de blender alleen werkt als je zelf trapt. 

Zo blijven ze actief én krijgen ze een heerlijke gezonde smoothie als beloning, bomvol vitamines. Dit is een leuke en gemakkelijke manier om gezondheid en vitaliteit te promoten. Is de fiets een hit en wil je er eigenlijk wel één permanent op kantoor hebben? Dat kan, we bieden een lease mogelijkheid voor de smoothie fietsen.

Wat doen we nog meer?

Smoothiebar huren

Naast de shakefiets hebben wij ook een dienst voor alleen een smoothiebar. Het verschil zit hem erin dat wij de smoothies maken en niet alleen de fietsers.

koffiebar huren

Verse koffie op locatie

Wij zorgen voor de lekkerste koffie, verse smoothies en zelfgemaakt ijs op elk feest. We combineren vaak de koffiebar en smoothiebar.

rollen ijs

Rollend ijs voor feestjes

Met rollend ijs maken wij jouw feest een succes! Het is de nieuwe manier van ijs maken met vers gemaakte rollen. Het is de guilty pleasure voor jouw event.

Reviews

97 beoordelingen
4.9/5
" Superleuk en laagdrempelig, mooie aanvullende activiteit in onze vitaliteitsweek! De shakefiets was een hit!
"De fietsen pasten perfect bij onze vitaliteitsweek. Er werd veel gebruik van gemaakt.
" Een goede toevoeging aan onze vitaliteitsdag. De smoothies waren erg lekker.
"Wij hebben alleen de shakefietsen gehuurd. En waren erg tevreden met de handleiding en communicatie over de aflevering.

Extra informatie

Branding

Wij kunnen de shakefietsen en smoothiebar voorzien van branding. En ook de kartonnen bekers voorzien van jouw logo.

Duurzame stappen

Bij elke opdracht die wij uitvoeren planten wij een boom. Deze worden in Nederland en het buitenland geplant. Kijk op onze duurzaamheidspagina voor meer info.

Hoeveel kost het huren van de shakefietsen?

Vanwege verschillende variabelen zoals duur, afstand en aantallen kunnen wij geen vaste prijs geven. Via het contactformulier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Welke diensten bieden jullie aan?

Wij hebben verschillende diensten. Zoals enkel verhuur van shakefietsen, Een compleet pakket met begeleiding, Een volledige smoothiebar waarbij wij de smoothies maken.