De shakefiets huren

Met de shakefiets promoot je op een vrolijke manier gezonde voeding & vitaliteit.

shakefiets voor een bar gehuurd
smoothiefiets gehuurd bij nike

Shakefiets

Hoe huur je een fiets?

Via het contactformulier kan je een berichtje sturen. Het is voor ons al handig om te weten om welke datum het gaat, hoeveel personen en wat voor huur je zou willen.

Mogelijkheden

Compleet pakket,, met transport, opbouw en afbouw van de stand, en één of meerdere fietsen. Ook doen wij de inkoop, schillen en wassen van het fruit. de begeleiders regelen wij ook en het is mogelijk om je doel te promoten via ons!

Huurovereenkomst, voor een paar dagen met één of meerdere fietsen, met transport en op en afbouw van de stand. Het is ook mogelijk dat wij het fruit inkopen.

Leaseovereenkomst, voor een langere tijd met onderhoud met één of meerdere fietsen, en wij onderhouden de fiets!

Bij de mogelijkheden staat meer informatie.

shakefiets huren

Recente evenementen

Haagse-smoothie-bike

Opties voor de shakefiets

Hoe promoot jij vitaliteit?

Met onze shakefietsen heb je een leuke en bijzondere manier voor het promoten van duuzaamheid, vitalteit en gezonde voeding. De activiteit is laagdrempelig en geschikt voor jong en oud. Onze begeleiders spreken mensen aan om ook te gaan fietsen. Tenslotte is het ook mogelijk om jouw doel te promoten met ons personeel.

Impressie

Onze klanten

Wat doen we nog meer?

Smoothiebar huren

Naast de shakefiets hebben wij ook een dienst voor alleen een smoothiebar. Het verschil zit hem erin dat wij de smoothies maken en niet alleen de fietsers. We hebben 3 smaken en maken al jaren smoothies voor grote bedrijven.

shakefiets huren

Een complete vitaliteitsdag organiseren

Naast shakefietsen en smoothiebars bieden wij ook een complete vitaliteitsdag aan bij jouw bedrijf.

Reviews

21 beoordelingen
4.9/5
" Superleuk en laagdrempelig, mooie aanvullende activiteit in onze vitaliteitsweek! De smoothie met aardbei is mijn favoriet
"Hele leuke toevoeging voor onze gezondheidsweek. Onze leden mochten zelf en gratis hun eigen smoothiemaken met de shakefiets.
" Leuke unieke toevoeging aan de Sterk in je Werk week voor onze medewerkers. Leuk voor jong en oud. En heerlijke smoothies!
"De shakefiets ingezet bij de Studiebeurs voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. Super toevoeging in onze stand van Zorg en Welzijn. Aanrader en voor herhaling vatbaar!!